Notícies i recursos

Bones Festes i Feliç 2011!

L’AcPpJ us desitja el millor pel proper 2011 i que passeu unes bones festes. L’AcPpJ no fa vacances, tan sols l’oficina romandrà tancada els divendres 24 i 31 de desembre i 7 de gener

 

 

 

 

Des de la Junta de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut us desitgem que passeu unes bones festes i que tingueu un bon any nou.

 

Aquest proper 2011, com a única entitat que acull les i els Professionals de les Polítiques de Joventut a Catalunya, continuarem treballant per la defensa i la dignitat de la nostra professió.

Serà l’any, que entre altres projectes i intencions de l’entitat, el Curs de Polítiques de Joventut Avui arribarà a Lleida i Tarragona i que l’AcPpJ canviarà d’imatge i de web, amb nous canals 2.0.

Seguirem d’aprop els projectes en col·laboració amb la Secretaria de Joventut com els Cursos de Formació Bàsica i Mòduls Especialitzats i estarem a la Taula d’interlocució per la definició i la regulació del perfil Professional en Joventut.

Desitgem també que la Llei aprovada es converteixi en regulada per decrets i que les Polítiques de Joventut, arribin  mica en mica, a la notorietat que es mereixen dins la nostra societat.

Però més que mai, esperem que ens acompanyis i poder comptar amb tu per aquest 2011.

 

Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ)