Notícies i recursos

Acaba el Curs Les Polítiques de Joventut Avui

Què són les polítiques de joventut? quin marc d’actuació tenen? quins rols poden realitzar les entitats juvenils en aquestes?…aquestes i més preguntes són les que aquest curs, organitzat per l’AcPpJ en col·laboració amb el CNJC, han intentat respondre

El passat dilluns 31 de maig es va celebrar l’últim mòdul i sessió protagonitzada pel Secretariat del CNJC referent a la relació entre l’associacionisme i l’administració pública.

 

Amb 38 inscrits i una mitja de 23 assistents a cada sessió es pot parlar d’un èxit notable d’un curs inèdit ja que s’adreçava especialment a tècnics i dirigents d’entitats juvenils del país. La finalitat d’aquest ha estat el d’aprofundir en el marc teòric actual de les politiques de joventut (necessitats, àmbits, mancances) i en la relació entre aquestes, les entitats juvenils i les administracions públiques.

 

El curs s’ha realitzat a la seu nacional del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i l’AcPpJ voldria agrair-li la seva vital col·laboració. L’AcPpJ vol donar les gràcies també als alumnes i docents que hi han participat igual que a la Secretaria de Joventut per donar-li el suport econòmic i finalment, a l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i l’Observatori Català de la Joventut per aportar un material docent excepcional als alumnes amb tres publicacions imprescindibles per entendre les i els joves i les polítiques locals de joventut.

 

 

Roger Soler i Martí, Tècnic de l’Observatori Català de la Joventut, durant la primera sessió del Curs (Mòdul:Els Joves, Anàlisi i intervenció)

 

 

Pep Montes, Expert en Polítiques de Joventut, durant la segona sessió del Curs (Mòdul:Models per a la intervenció en el món dels joves)

 

El Secretariat del CNJC a la última sessió del Curs (Mòdul:Associacionisme i Administració Pública) 

 

Ara toca avaluar el curs per a corregir-lo i millorar-lo en properes edicions ja que l’AcPpJ té la intenció de repetir-lo. En tindreu notícies ben aviat.