Notícies i recursos

4rt Congrés Català de la Joventut: Punt de trobada, punt de sortida

Els dies 13 i 14 de maig es celebrarà el Congrés Català de la Joventut, trobada que servirà per plantejar col·lectivament el model de societat que volen els joves.

Programada per als dies 13 i 14 de maig, aquesta trobada constitueix el punt àlgid del procés d’elaboració de la 4a Carta Catalana de la Joventut #FemCarta. Un cop finalitzada la primera fase per a la seva redacció, després de la realització de 13 tallers, 10 ciutats implicades, més de 100 participants i de moltes hores de debats intensos, el pas següent és la celebració del Congrés Català de la Joventut.
El Congrés permetrà posar en comú totes les propostes recollides a través dels diferents tallers i qüestionaris, concretar-les i treballar les principals conclusions per redactar una nova Carta Catalana de la Joventut, que serveixi com a eina d’incidència política i social per plantejar les inquietuds de les persones joves, fer propostes i reivindicar respostes efectives.
Dissabte 13 s’organitzaran tallers temàtics centrats en cadascun dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana de la Joventut. En aquest tallers s’exposaran totes les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per poder-les debatre col·lectivament i consensuar les línies que seguirà i recollirà la Carta. Diumenge 14 es presentaran les propostes treballades en els diferents grups per acabar de definir el contingut final del document. El Congrés també comptarà amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i amb una festa dissabte al vespre.
El congrés està coorganitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la Direcció General de Joventut.

Vols saber-ne més? Ets jove i vols inscriure’t? Clica aquí!