Notícies i recursos

15, 16 i 17 de desembre: Diversitat, participació i moviments juvenils

Des de l’AcPpJ us recomanem aquests tres dies de desembre d’aprenentatge intel·ligent, on tindran lloc una jornada sobre la diversitat i la participació associativa organitzada pel CNJC i el XIV Fòrum d’estudis sobre la Joventut.

 

 

 

“Joves d’orígens diversos, construïm ciutadania” Jornada sobre diversitat i participació associativa. 15 de desembre: 17h / Sala d’actes de la Direcció General de Joventut i de la Direcció General per a la immigració (C./ Calàbria 147, Barcelona)

En col·laboració amb la Direcció General de Joventut i la Direcció General d’Immigració, el Consell Nacional de Joventut de Catalunya organitza aquesta jornada per mostrar la diversitat creixent d’orígens entre els i les joves que formen part de les entitats juvenils i que a la vegada, al món associatiu encara li queda camí per recórrer per a assolir una perspectiva intercultural, integradora i oberta que reflecteixi la creixent diversitat social.

 

Programa

Inscripció gratuïta

 

XIV Fòrum d’estudis sobre la Joventut. 16 i 17 de desembre / Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia – Campus Universitari de Cap Pont (Carrer Jaume II 73, Lleida)

La Direcció General de Joventut, amb la col·laboració del Màster Interuniversitari Joventut i Societat, la Universitat de Lleida i la Diputació de Lleida, presenta la catorzena edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut. El Fòrum, que es realitza anualment i que treballa diferents àmbits d’interès per als joves, és un espai obert a tots aquells agents que treballen en l’àmbit de la joventut. Dos dies que enguany es dedicaran a estudiar les mobilitzacions i moviments juvenils. En concret, els moviments del 15-J, la intervenció jove a les revolucions del món àrab i les mobilitzacions que s’han produït durant aquest any a França, Itàlia i Portugal centraran les ponències d’especialistes de prestigi internacional.

 

 

Programa

Inscripcions