Notícies i recursos

Un any més, es reconeix l’AcPpJ com a una de les entitats més rellevants del país

El desembre del 2009, l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), va establir un nou conveni amb la Secretaria de Joventut per els dos propers anys.

 
 
El vespre del 10 de desembre de 2009, el Secretari de Joventut Eugeni Villalbí i el vicepresident de l’AcPpJ Carles Viñas, van signar el conveni 2009-2010 el qual reconeix a l’entitat la seva tasca associativa. La signatura es va produir dins d’un acte, juntament amb la presidenta del Consell Nacional de la Joventut, Agnès Russiñol i amb els responsables de les altres 39 entitats més especialment rellevants del teixit associatiu juvenil del país

L’objectiu dels convenis és donar suport a les activitats i projectes habituals d’aquestes entitats i contribuir al finançament de les seves despeses d’infraestructura i personal. En el cas de l’AcPpJ, l’entitat rebrà 32.000€ entre el 2009 i 2010.

Els convenis signats tenen una periodicitat biennal per tal de donar major estabilitat econòmica a les entitats. La Secretaria de Joventut hi destina un total de 1.817.256 euros per als anys 2009 i 2010. Les 40 associacions conveniades tenen la consideració de rellevants per l’interès social de tasca que duen a terme, la qualitat i regularitat de les seves activitats, el nombre de persones associades, l’elevat grau d’implicació en el seu entorn social i territorial corresponent, i la seva capacitat de projecció a nivell català, europeu i internacional.

Els responsables de les 40 associacions més rellevants en matèria de joventut