Notícies i recursos

Tercera edició del Premi Culturama a la Innovació en Matèria de Joventut

cabecera_web_02
Aquest 2014 s’obra a la participació a tot el territori nacional ies premiaran iniciatives que fomentin l’aprenentatge no formal en els espais públics de les ciutats.
Fins al 31 de juliol de 2014, qualsevol associació o col·lectiu sense ànim de lucre, però també persones que desenvolupen activitats per a joves dins l’Estat Espanyol, podran presentar-s’hi.
L’experiència guanyadora obtindrà un premi de 800€. Les experiències de l’1er premi i dels d’accèssit, seran editades en el llibre blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut, que serà publicat en format digital i imprès i enllaçat des de cadascuna de les pàgines web de les entitats col·laboradores en l’edició del premi. L’empresa Culturama, qui convoca el premi, té l’objectiu en aquesta tercera edició de despertar una consciència col•lectiva de respecte i ús responsable dels espais i recursos públics existents a les ciutats, amb iniciatives i experiències que conformen una ciutadania activa i sensibilitzada.
Culturama SL és una empresa amb una trajectòria de 18 anys en el sector sociocultural. Amb motiu del 15 aniversari de la fundació de l’empresa, i coincidint amb l’inici de l’Any Internacional de la Joventut (2010), varen organitzar la primera edició del premi sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut, que va donar com a fruit, el primer “Llibre blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut”.
En aquesta tercera edició, el premi compta amb la col·laboració de l’IVAJ-Generalitat Jove, la Diputació provincial de València, la Universitat de València, el Consorci Xarxa Joves.net, el CJCV-Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.
 
Des de l’AcPpJ us animem a participar-hi!
Més informació
www.culturama.es
Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana