Notícies i recursos

Sobre joves, equipaments juvenils i la gestió en línia. Dues propostes

Des del Consell Comarcal del Barcelonès i l’Ajuntament de Múrcia, ens arriben dues propostes formatives i d’encontre interessants, que posen sobre la taula la gestió de l’ús de la web i les xarxes socials en ralació amb els joves i les polítiques de joventut.

 

 

 

 

Trobada de Community Managers de serveis d’informació juvenil. Informació Juvenil, joves i xarxes socials / Dijous 20 de setembre de 10:00 a 13:00 hores a la seu del Consell Comarcal del Barcelonès.

Aquesta ja és la tercera cita impulsada per Barcelonès Jove amb l’objectiu d’establir un punt de trobada per compartir recursos, impulsar el debat i crear una via de una comunicació més directa entre els treballadors que porten a terme tasques de gestió i dinamització entre les i els joves i les xarxes socials o social media. El propòsit de la Trobada és fomentar el treball en xarxa, tot compartint propostes i consells que facilitin en un futur la seva feina diària. També han preparat una enquesta en línia per tal de perfilar un mapa de propostes que millori el rendiment i els resultats dels equipaments juvenils des d’aquests espais virtuals.

 

Més informació, inscripcions i enquesta

 

Jornadas “Jóvenes y web social” 2012 / Dijous 4 i divendres 5 d’octubre al Centro Social Universitario de Múrcia

La Concejalía de Deportes, Juventud y Turismo del Ayuntamiento de Murcia amb la col·laboració del Centro Social Universitario de Múrcia, organitza aquestes jornades, a travès de conferències, taules de debat i ponències, amb l’objectiu de fomentar un debat ampli i obert sobre l’ús de la web i de les xarxes socials que en fan els joves, i de les possibilitats d’aprenentatge, d’inserció social i laboral i com a mitjà de participació social i de desenvolupament personal que ofereixen els diversos recursos de les TIC. Les jornades pretenen suggerir propostes i iniciatives de cara a futures intervencions dels serveis, centres i equipaments juvenils.

 

Més informació i inscripcions