Notícies i recursos

S’inaugura la IV edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Avui divendres 7 d’octubre a partir de les 18h a la sala d’actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona s’inaugura un dels pocs màsters especialitzats en Joventut.  

 

En aquesta ocasió s’aprofita l’acte d’obertura del Màster per presentar també el documental “Nadie es inocente, 20 años después” de la directora Sara Minter recentment premiat al Festival de Cinema de Morelia (Mèxic).

Des de la primera edició, el curs 2008-2009, el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat ha ampliat el nombre d’universitats implicades i s’ha adaptat la proposta formativa a les noves directrius de l’espai europeu d’educació superior. L’objectiu del màster és consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. Es tracta d’una proposta amb vocació interuniversitària i interdisciplinària que aspira a aplegar els i les professionals, els investigadors i investigadores, i el personal docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

La rectora de la Universitat de Girona, el director de Programes i Acció Territorial de la Direcció General de Joventut i el director del MIJS us conviden a l’acte on també hi seran presents Sara Minter i un dels seus protagonistes del documental “Nadie es inocente, 20 años después”.

 

Invitació

Més informació sobre el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat