Notícies i recursos

S'ha constitut l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana

Després de dos anys treballant, el dissabte 6 de novembre al Casal Jove del Port de Sagunt, és va celebrar la Trobada Fundacional de l’entitat

Els professionals de joventut de la Comunitat Valenciana ja tenen de forma oficial, a partir d’aquest novembre la seva associació. Ja fa dos anys que el sector es mou en defensa dels seus drets i desprès de tres dècades de polítiques de joventut, en els municipis, en la Generalitat Valenciana, des de les associacions de joves i consells de joventut, ara toca consolidar un espai de reflexió i acció comú de totes aquelles persones que professionalment es dediquen a aquest àmbit al territori Valencià.

La definició de perfils professionals i com s’organitza la formació reglada són dos dels principals eixos de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana. I un altre és l’elaboració, debat i aprovació d’una Llei de Joventut de la Comunitat Valenciana que hauria de servir per a repensar l’organització i els objectius de les polítiques que afecten els i les joves valencians.

Des de l’AcPpJ celebrem la iniciativa i volem felicitar a Jesús Martí i Nadal, primer President de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV)

 

Si esteu interessats en saber més sobre l’APJCV:" />

http://professionalsjoventutcv.wordpress.com/