Notícies i recursos

Sembla que tindrem Casal l’Amic

1008 adhesions al seu manifest i 30 anys d’aposta professional per l’acció social comunitària avalen la continuïtat de la Fundació Casal l’Amic.

 

A principis de setmana rebíem un correu de la Fundació on ens informaven que l’Ajuntament de Tarragona s’ha compromès amb el projecte A Peu de Carrer en 25.000€ per a 2013 i que seguiran aportant per ell el 2014. Per altre costat, la Generalitat ha assegurat que no hi haurà reducció en les quanties de les subvencions per aquest any.

 

La campanya #jovullcasalamic ha tingut efecte i al setembre començaran una nova temporada.  Recordem que la Fundació Casal l’Amic, entitat d’acció social que treballa amb infants, adolescents i joves de risc social als barris de Ponent de Tarragona des del 1983 anunciava el dilluns 3 de juny que es plantejava tancar els projectes el proper setembre a causa de la manca de finançament i el poc suport econòmic de les administracions per aquest proper curs.

 

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), satisfeta amb aquesta bona notícia, espera que es compleixin els compromisos i poder gaudir del servei i la influència de la Fundació Casal l’Amic.  

 

L’AcPpJ dóna suport a la Fundeació Casal l’Amic

Manifest i adhesions de suport a la Fundació Casal l’Amic

Fundació Casal l’Amic

#jovullcasalamic a twitter