Notícies i recursos

Sant Jordi i les publicacions sobre Professionals i Joventut

Des de l’AcPpJ us desitgem que passeu un bon Sant Jordi. Pensem que avui es un bon motiu per fer-vos memòria de les últimes publicacions editades per a les i els Professionals de Joventut i altres temes entorn la Joventut.

 

 

 

 

 

De primer, recordar-vos el llibre Polítiques locals de joventut: Criteris, eines i recursos (2008).

 

Editat per la Diputació de Barcelona, l’autor és el nostre estimat i anterior president Pep Montes. En aquest llibre es fa una proposta clara dels continguts d’una política local de joventut i se’n donen les pautes per a una execució pràctica i alhora rigorosa.

Si el voleu comprar o tenir més informació d’aquest llibre i d’altres publicacions sobre Joventut editats per la Diputació de Barcelona cliqueu l’enllaç:

Publicacions de la Diputació


I de segon, us recomanem els dos últims llibres editats per la Secretaria de Joventut:

 

Les transicions a la vida adulta en el context de la globalització (2008) de Carles Simó i Noguera.

La darrera publicació de la col•lecció Aportacions de l’Observatori Català de la Joventut ofereix una nova eina per contextualitzar la situació de la joventut catalana en un món globalitzat i la comparació entre diferents formes de ser jove al món.

 

 

 

Fer-se adult. Sociologia comparada de la joventut a Europa (2008) de Cécile Van de Velde.

Aquesta nova publicació de la col•lecció Aportacions presenta la recerca realitzada per la sociòloga francesa Cécile Van de Velde sobre el paper que juga la família, l’estat i el mercat en les transicions dels joves a la vida adulta en quatre models de països europeus.

 

Si voleu descarregar-vos o tenir més informació d’aquests llibres i altres publicacions editats per la Secretaria de Joventut i l’Observatori Català de la Joventut:

 Publicacions de la Secretaria de Joventut i l’Observatori Català de la Joventut

 

 

També us informem que la Secretaria ja ha enviat a tot el territori català 2700 exemplars del Catàleg de Formació en Polítiques de Joventut. En breu el podreu trobar al vostre Ajuntament, Punt d’Informació Juvenil, Espai Jove… .

Per descarregar-vos el Catàleg de Formació en Polítiques de Joventut

 


]] >