Notícies i recursos

Reunió a Lleida per tractar l’esdeveniment internacional de l’AcPpJ

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) convoca a totes i tots els professionals aquest proper dissabte 11 de gener a les 10:30h a la Palma. Centre de Recursos Juvenils de Lleida.

 

L’esdeveniment que es va presentar a l’última assemblea extraordinària de l’entitat, parteix d’aquesta finalitat:

 

 

“Crear un espai de trobada i relació de totes aquelles persones que treballen amb joves, des de diferents àmbits, a Catalunya i a altres països de la Unió Europea, per a debatre sobre l’estat actual de les persones que treballen amb joves, pel que fa al reconeixement, als perfils, a la formació, a l’oferta formativa, als col·legis i associacions de professionals, etc, a fi visibilitzar-ho, crear llaços de col·laboració i cooperació i de replantejar l’AcPpJ per a què tingui més socis, representativitat i visibilització”.

 

Les sòcies i socis de Lleida presents a l’assemblea, van apuntar que des de ponent seria més fàcil implicar-se si es podia desenvolupar algun àmbit de treball sense necessitat de desplaçaments a Barcelona. Aquest fet, condueix al grup motor de l’AcPpJ que està promovent aquest projecte, hagi decidit fer la propera reunió a Lleida. Serà aquest dissabte 11 de gener a les 10.30 a la Palma, Centre de Recursos Juvenils (Carrer la Palma, 3, Lleida). La reunió és oberta a professionals de joventut (socis o no).

 

Ens agradaria molt comptar amb la vostra participació i que féssiu arribar aquesta proposta a altres professionals que puguin estar interessats en l’organització d’aquest esdeveniment.

 

Per tal de poder-nos organitzar bé, us agrairíem que ens confirmeu si podreu venir a