Notícies i recursos

Resposta oberta de l’AcPpJ a la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya

L’AcPpJ ha respòs a totes les preguntes formulades per part dels grups parlamentaris i del Consell Nacional de la Joventut (CNJC), després de la compareixença a la Comissió (CPJ) de Mario Granados, el passat 9 de desembre.

Després de la compareixença de l’AcPpJ a la CPJ per explicar la situació actual dels professionals en l’àmbit de la joventut, hi va haver moltes preguntes dels grups parlamentaris i del CNJC que es van quedar pendents de resposta, degut a que no hi va haver temps suficient en la intervenció posterior i de rèplica de Mario Granados.

 

Tot i així, l’associació es va comprometre a respondre-les per escrit i enviar-les abans de festes, a la Presidenta, i als diversos responsables dels grups parlamentaris i del CNJC de la CPJ. En aquest enllaç trobareu el document de respostes que se’ls hi ha fet arribar.

 

Llegireu també les diverses i múltiples preguntes fetes per part dels membres de la Comissió, on es va mostrar interès pels resultats del Cens de Professionals realitzat per l’associació, la formació que necessiten els treballadors de la joventut, les relacions de l’AcPpJ amb la Direcció General de Joventut i la resta d’administracions o entitats relacionades amb la Joventut a nivell nacional i internacional, l’opinió de l’entitat sobre el Pla de la Garantia Juvenil i el seu desplegament, la nostra visió sobre les polítiques de joventut i els Consells Locals de la Joventut…  

 

Aquest document amb les respostes ha anat adreçat a Alícia Romero, Presidenta de la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya, Núria Ramon, Presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Marta Pascal (Grup Parlamentari de Convergència i Unió), Marta Vilalta (Grup Parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya), Ferran Pedret (Grup Parlamentari Socialista), José Antonio Coto (Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya), Lorena Vicioso (Grup Parlamentari d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa), Inés Arrimadas (Grup Parlamentari de Ciutadans) i Quim Arrufat (Grup Mixt).

 

Agraïdes i agraïts per convidar-nos a la Comissió de Polítiques de Joventut del 9 de desembre, hem quedat a la disposició de qualsevol dubte, aclariment o ampliació de les respostes, per part del CNJC i els grups parlamentaris. Des de l’AcPpJ esperem tornar a comparèixer per exposar i presentar la nostra crítica, opinió i recursos a qualsevol tema que afecti les i els professionals en l’àmbit de la joventut.

 

Resposta de l’AcPpJ a les preguntes del CNJC i dels grups parlamentaris a la compareixença de l’associació a la darrera Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya (09/12/2014)

 

Compareixença a la CPJ de Mario Granados, Tresorer i  representant de l’AcPpJ al Parlament (9/12/14)

 

Més informació sobre la compareixença