Notícies i recursos

Recomanacions de l’AcPpJ per al Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2011-2020

Dilluns passat 9 de juliol l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) va presentar diferents recomanacions al text del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2011-2012 (PNJC 2011-2020).

 

Dijous passat 21 de juny es va fer públic l’Edicte pel qual se sotmetia a informació pública el Projecte de decret que, per fi, aprovarà el nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

 

El Departament de Benestar Social i Família va posar en disposició de tothom tota la informació (Decret i PNJC 2011-2020), perquè se’n examines el redactat del Decret final i es pogués formular les al·legacions i observacions que es consideressin oportunes fins el passat 9 de juliol.

 

Desprès de convocar una revisió oberta a totes les sòcies i socis sobre dels redactats (Decret i PNJC 2011-2020), l’AcPpJ va presentar dilluns passat el plec final de recomanacions recollides. Foren recomanacions més que al·legacions, ja que pel que fa al decret, l’associació no va detectar cap anomalia o text per retocar, era prou clar. Però pel que fa al redactat final del PNJC 2011-2012, desprès de rellegir-lo, l’AcPpJ creu que es fan poques mencions i referències a les tasques i el treball dels Professionals de les Polítiques de Joventut del nostre país, i és per aquest principal motiu, que es proposa alguns canvis per puntualitzar la importància del paper de les i els professionals en el desenvolupament del PNJC.

 

Des de l’AcPpJ creiem que es poden afegir aquestes puntualitzacions en el text sense que aquest fet suposi una distorsió o, de cap manera, algun canvi o desviació dels plantejaments o objectius del PNJC 2011-2020.

 

La Junta directiva de l’AcPpJ vol donar les gràcies a totes les sòcies i tots els socis que han participat en la revisió.

 

Document entregat a la Direcció General de Joventut sobre les puntualitzacions de l’AcPpJ al PNJC 2011-2020.

A punt d’aprovar-se el Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2010-2020 . Proposta de revisió col·laborativa entre les sòcies i els socis.