Notícies i recursos

Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, els Professionals del Mes

Aquest cop i de manera molt especial, des de l’AcPpJ tenim el plaer de felicitar a totes i tots els Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, són els professionals del mes!

Qui som? On estem? D’on venim? i a on anem?

 

 

 

 

 

Som l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana constituïda el passat 6 de novembre del 2010

 

On estem?

 

Distints estaments de l’administració tant autonòmica com local, així amb en empreses privades i autònoms. En centres d’informació juvenil, cases de joventut, consells de joventut així com a estaments relacionats amb la joventut.

 

D’on venim?

 

Anys d’experiència tant individual com col•lectiva. Els distints estaments públics dedicats a la joventut porten anys treballant.

Els professionals de joventut venim del camp de l’animació, de la informació, de les tarees socials. Venim d’oferir, dia a dia, els recursos que fan possible el desenvolupament dels jóvens.

Entenem que estem en una situació de precarietat laboral i social en cada Ajuntament, en cada Adminstració i o entitat.

 

A on anem?

 

Busquem un reconeixement per part de les administracions públiques. Volem ser interlocutors validats a l’hora d’incidir polítiques de joventut tant en l’àmbit local, com autonòmic. Volem que es compte amb nosaltres per a iniciar polítiques de joventut que porte a canvis socials.

En definitiva, volem executar les polítiques, que entre tots hagem treballat i desenvolupat, motivant la participació de la ciutadania jove. En definitiva, no volem ser uns mers executors de les "polítiques" de joventut, volem participar.