Notícies i recursos

Primera Jornada de la Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya

El proper 1 de febrer la Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) celebra la seva primera jornada. Des de l’AcPpJ us convidem a participar-hi.

Les primeres jornades de la CASC_CAT es convertiran sobretot, en un espai per l’intercanvi, la relació i la intenció de fer xarxa entre tots aquells professionals i persones interessades en l’animació sociocultural (ASC). I sobretot, es centrarà el debat en aprofundir en els aspectes que els diversos perfils professionals de l’ASC comparteixen, i alhora, analitzar aquelles singularitats que enriqueixen la pràctica.

 

 

També es presentarà la Taula de Franja de Nou Barris. Un projecte interessant d’educació comunitària que es treballa de manera transversal entre diferents rols professionals, encàrrecs i entitats promotores del i al barri de Barcelona.

 

La jornada es celebrarà el proper dissabte 1 de febrer a partir de les 9 del matí a l’Ateneu Popular 9 Barris. (C/ Portlligat 11-15, Barcelona). No hi falteu! Inscriviu-vos abans del 24 de gener.

 

La CASC_CAT esta formada per animadors i animadores socioculturals, associacions, Universitats, Cicles Formatius i en definitiva, amants de l’ASC de tota Catalunya. Si voleu més informació o esteu interessats en formar-ne part dirigiu-vos a través d’un correu electrònic a .

 

Més informació de la jornada, programa i inscripcions

http://wordpress.cascat.org/