Notícies i recursos

Preinscripcions obertes al Màster Interuniversitari Joventut i Societat

El període de preinscripció del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat pel curs 2013-14 es tancarà el 13 de setembre. L’únic màster oficial centrat en l’estudi dels joves i les polítiques de joventut.

 

El Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) és l’únic màster interuniversitari en Joventut i Societat a l’Estat Espanyol, amb una formació interdisciplinària, aproximació als diferents campus universitaris, viatge d’estudis, pràctiques i una excel·lent valoració per part dels i les estudiants que l’han realitzat.

 

Es tracta d’un titulació oficial que arriba a la seva sisena edició i és reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i, per tant, amb validesa i reconeixement oficial a tot el territori espanyol i amb adaptació a les directrius europees.

 

Feu un cop d’ull al blog del Màster i el seu vídeo promocional per conèixer-lo de manera més vivencial, cliqueu la foto.

 

 

 

La preinscripció al MIJS és fins el 13 de setembre de 2013. Des de l’AcPpJ, com a membres del consell assessor del MIJS, us recomanem realitzar el Màster per aprofundir en la realitat juvenil i les polítiques de joventut.

 

Tota la informació sobre el MIJS 2013-14 al web oficial

Un resum en aquest fulletó

Per fer la preinscripció, clica aquest enllaç