Notícies i recursos

Noves formacions i convocatòries a premis per a joves i professionals

El període de preinscripció al Màster Interuniversitari Joventut i Societat s’ha obert però a més, en les dues properes setmanes hi ha propostes a tenir en compte. Us les resumim.  

 
 
Adolescents difícils: Estratègies de prevenció i habilitats per a abordar la seva problemàtica  / 30 i 31 de gener i 1 de febrer a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Curs organitzat per l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral adscrita a la UAB i conduit per la Dra. Zanuso. El Curs s’adreça a diferents professionals i ens apropa a la intervenció sistèmica en situacions en les que els adolescents en són els protagonistes.

Més informació i inscripcions

 

“Joves, drogues i entorn 2.0: realitats emergents, accions de futur” / Divendres 3 de febrer al Museu de Granollers.

Organitza Sobredrogues.net, la proposta formativa, d’opinió i assessorament sobre drogues de l’Ajuntament de Granollers: Granollers Acció Municipal en el Consum de Drogues. L’objectiu de les jornades és el de prevenir i potenciar la sensibilització al voltant del consum de drogues entre joves i adolescents.

Més informació, inscripcions i programa.

 

Oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari Joventut i Societat

Fins el 30 de juny hi ha temps per fer la preinscripció. Les preinscripcions seran avaluades pel Consell del Màster qui farà la selecció i acceptació de les peticions existents el dia 16 de juliol de 2012. Els resultats de les places adjudicades es comunicarà per correu electrònic als seleccionats entre el 18 i el 20 de juliol. L’AcPpJ forma part del Consell Assessor.

Més informació

 

Premi Europeu Carlemany de la Joventut / Presentació de propostes abans del 13 de febrer.

La Unió Europea atorga el premi a projectes realitzats per joves i que fomentin l’enteniment, promoguin el desenvolupament d’un sentit compartit d’identitat europea i ofereixin exemples pràctics de convivència entre europeus com si visquessin en una sola comunitat.

Més informació i inscripcions

 

I Premio Nacional a la Información Positiva sobre los jóvenes / Propostes fins el 31 de gener.

A raó de la campanya “Stop a los prejuicios sobre los jóvenes”, la iniciativa Joven y Red decideix atorgar un premi a la o el periodista que hagi publicat un article en el qual es presenti una visió positiva o objectiva de la joventut actual.

Més informació i inscripcions

 

VIII Premis d’Educació en el Lleure convocats per la Fundació Lluís Carulla / El termini de presentació acaba el dia 30 de març.

Per vuitè any consecutiu la Fundació Lluís Carulla atorga premis a aquells projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric.

Bases, dotacions i més informació