Notícies i recursos

Nova Guia per ajudar al emprenedor jove a buscar recolzament financer

AJE Confederación, en el marc de col·laboració 2008 amb el Instituto de la Juventud (INJUVE), ha el·laborat una Guia Empresarial destinada a facilitar al emprenedor i al jove empresari la seva tasca en busca de finançament.

La nova Guia va ser presentada dijous passat a la seu del INJUVE i intenta pal·liar el problema dels emprenedors joves alhora de trobar el recolzament de les entitats financeres, que segueixen donant més importància a les garanties de viabilitat i els avals del projecte que presenten.

“Productos Financieros y Alternativas de Financiación”, títol de la Guia, ajuda al jove empresari a trobar el finançament que necessita per la seva empresa, de manera que sigui capaç de traçar un pla amb diferents escenaris possibles que es pugui trobar durant les respectives fases de la posta a punt i desenvolupament de la empresa.

A més, el responsable del INJUVE, Gabriel Alconchel, va aprofitar la presentació per explicar els programes que el Govern ha activat amb l’objectiu de millorar les condicions de les empreses, com la nova línia del ICO, la devolució mensual del I.V.A o el nou règim de pagaments fraccionats a l’Impost sobre Societats. I que sumen als programes que el INJUVE ja té en marxa com el programa de microcrèdits amb el Microbank de “La Caixa”, la Comisión Tripartita para el Empleo de los jóvenes o la resta d’accions incloses al Programa de Emancipación Joven.


Per a més informació cliqueu aquí

Descarregueu-vos la guia en aquest enllaç