Notícies i recursos

Nou trimestre = nous avantatges per l’AcPpJ als cursos que ofereix COLPIS

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) ha presentat la nova oferta formativa per al segon trimestre de 2011, cursos amb descompte per a les sòcies i socis de l’AcPpJ.

Aquesta setmana COLPIS ha presentat els nous cursos / formacions / seminaris per aquest proper segon trimestre de 2011. Tot seguit, us presentem les formacions en les que si ets sòcia o soci de l’AcPpJ, podràs gaudir d’una reducció de la matrícula corresponent a la categoria de col·legiat o estudiant. Clica als enllaços per tenir més informació i/o inscriure-t’hi:

 

Disseny i procés d’una investigació de mercats qualitativa

Conceptes bàsics, capacitat analítica i  aptituds metodològiques i de dinamització que requereix qualsevol professional que vulgui dissenyar i executar processos d’investigació de mercats qualitatius.

Anàlisi de Xarxes Socials

Aplicar les tècniques d’investigació a l’anàlisi de xarxes socials (AXS) de diferents entorns laborals.

Els processos de mediació ciutadana: la gestió del conflicte social

Conèixer les principals característiques de la mediació i la gestió alternativa de conflictes, les fases i tècniques del procés i la metodologia aplicada com una nova forma d’abordar conflictes.

Estudis de prospectiva estratègica: introducció a l’anàlisi socioeconòmica  dels territoris

conèixer els tipus d’anàlisi de la realitat territorial i socioeconòmica, així com els diferents àmbits d’anàlisi i plantejaments metodològics

 

 
Per obtindre el descompte, les sòcies i socis hauran de presentar el seu certificat AcPpJ. Sol·licita’l a "> 

 

Més informació sobre els nous cursos del Col·legi per al segon trimestre de 2011

Avantatges AcPpJ