Notícies i recursos

Neix PTJ Magazine, una aposta per la comunicació entre les i els Professionals de Joventut

Es tracta de la primera publicació de la Asociación Andaluza de Profesionales de Juventud (AAPTJ). Un butlletí en format magazine digital on s’inclouen diferents seccions d’interès per a totes i tots els Professionals de Joventut

 

 

Ara fa un mes que l’entitat que defensa els Professionals de Joventut a Andalusia va impulsar PTJ Magazine, un projecte ambiciós que des de l’AcPpJ esperem que continu endavant.

 

PTJ Magazine es pot consultar on-line gràcies a issuu ,una aplicació web 2.0 que converteix qualsevol arxiu en una revista digital. I es que l’AAPTJ aposta per els nous sistemes de comunicació que ofereix la 2.0 i ho deixa ben clar en el seu primer magazine en un dels seus reportatges dedicant-lo a Prezi ,un conjunt d’eines programades per a fer sofisticades i originals presentacions on-line.

 

En resum, PTJ Magazine pretén ser un recurs al servei del Professionals de Joventut d’Andalusia i obert a la resta perquè tracta temes d’interès per a tot el col•lectiu de professionals de les Polítiques de Joventut: la gestió juvenil, notícies del sector, experiències, espais joves, propostes europees relacionades amb els joves… i a la vegada serveix com a butlletí de la mateixa associació de professionals de joventut andalusa.

 

Des de l’AcPpJ celebrem la iniciativa i felicitem la feina feta dels nostres col•legues.

 

PTJ Magazine

web de la Asociación Andaluza de Profesionales de Juventud