Notícies i recursos

Moviment dins l’associacionisme català

L’últim trimestre acostuma a ser mogut pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) – per no dir que tot l’any -. Us informem de les últimes propostes molt recomanables per a tots els joves.

 

 

 

 

 

La XIV Trobada del Triangle Jove

 

La Trobada d’enguany es farà a la Coma-ruga, a l’Alberg de Santa Maria del Mar, els propers 19, 20 i 21 d’Octubre amb el lema “#indignacció, de la indignació a l’acció”. La ja catorzena, tractarà sobre la participació, la qualitat democràtica i la importància del model dels consells de joventut com escoles de ciutadania. I es portarà a terme a través d’espais lúdics i d’intercanvi amb les ponències, la formació i el debat.

 

Les entitats i els consells locals de joventut membres del Consell de la Joventut de les Illes Balears, del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana i del CNJC ja poden inscriure’s en aquesta trobada que organitza la Fundació Triangle Jove, un projecte compartit entre els tres consells de joventut. Una oportunitat de coneixença i intercanvi entre les entitats dels tres territoris que ofereix un espai de formació, reflexió i d’aportació d’idees. I que servirà també, per reforçar els llaços entre els consells de joventut, en un moment complicat per el reconeixement d’aquests i les respectives administracions.

 

Més informació i inscripcions

Triangle Jove

 

Premis de l’Associacionisme Juvenil Català

 

El CNJC també organitza com cada any i en aquestes dates, la convocatòria als Premis de l’Associacionisme Juvenil Català. Enguany s’arriba a la 11a edició i es segueix el model de categories i de jurat dels anys anteriors: Premi al projecte associatiu, Premi al mitjà de comunicació/programa/periodista més compromès amb la gent jove i Premi a la trajectòria associativa. Pel que fa al jurat, el composen 7 persones: 3 expresidents/des del CNJC de les diverses etapes d’aquests 30 anys, 3 representants de les entitats guanyadores de l’edició anterior i 1 representant del Secretariat del CNJC.

 

Els premis s’entregaran durant el Sopar de l’Associacionisme Jove Català que enguany es farà el dissabte 10 de novembre de 2012, amb el lloc i hora pendents de confirmació. 

 

El termini de presentació de candidatures es tanca el divendres 26 d’octubre de 2012.

 

Proposeu una candidatura als Premis de l’Associacionisme Juvenil Català

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

 

 

I no us oblideu del Curs que el CNJC organitza a Lleida: "Associacionisme juvenil i perspectiva de gènere" els propers 10,17 i 24 d’octubre. Aquest diumenge 30 de setembre es tanquen inscripcions!

 

Més informació, programa i inscripcions