Notícies i recursos

L’oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona presenta la seva oferta formativa

Adreçada a totes i tots els professionals de les polítiques de joventut de la demarcació de Barcelona, l’oferta formativa de l’Oficina del Pla Jove enllaça amb la ja tradicional Jornada de polítiques locals de joventut. Enguany el 20 de novembre a Sant Cugat del Vallès.

 

 

 

Ja es troben obertes les inscripcions i el programa de les primeres formacions que es celebraran el proper octubre i aniran apareixent les de la resta de trimestre en els propers dies. Però la oferta formativa ja es pot consultar a la web de l’Oficina del Pla Jove.

 

El dijous 4 d’octubre es presentarà a través d’una jornada el programa PIDCES del curs 2012-2013 amb la transició escola-treball com a rerefons i el dimarts 20 de novembre s’organitzarà la típica Jornada de polítiques locals de joventut que l’Oficina proposa cada any. Aquest 2012 es vol posar especial èmfasi a l’ocupabilitat juvenil i es celebrarà a Sant Cugat del Vallès.

 

Des de com fer un Pla Local de Joventut, plantejar una millor comunicació en l’orientació als joves o la formació especial i localitzada als diferents territoris de Barcelona, són alguns dels elements d’aquest nou trimestre formatiu que enceta la temporada i que des de l’AcPpJ recomanem a totes i tots els professionals de les polítiques de joventut de la demarcació de Barcelona.

 

Més informació de l’oferta formativa de l’Oficina del Pla Jove