Notícies i recursos

L’estudi del Cens de Professionals en Polítiques de Joventut de Catalunya es presenta el 6 d’octubre

La recerca que ha desenvolupat l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut és la primera al nostre país. Una radiografia per tal de conèixer acuradament la realitat laboral i professional dels nostres professionals de cara a procurar millorar la seva situació

 

 

 

L’estudi inclou els professionals que dediquen la seva activitat principal en l’àmbit de les polítiques de joventut en qualsevol municipi de Catalunya per compte propi o per compte d’altre en qualsevol administració, institució pública o privada, entitat associativa o empresa privada. Recull dades que permeten avaluar la seva situació amb la voluntat de generar un fons estadístic que permeti, en primera instància, formular propostes concretes d’actuació per millorar aquesta situació i, en segona i a partir de prospeccions futures, realitzar un seguiment de l’evolució i tendència dels principals indicadors utilitzats.

Alguns d’aquests indicadors fan referència al tipus de tasques i responsabilitats assumides, les característiques laborals de l’exercici professional, el reconeixement de categories professionals, el nivell de remuneració, el tipus de formació assolida, entre d’altres.

L’estudi del Cens és converteix alhora, amb la segona referència imprescindible de les publicacions de l’entitat i serà presentat el proper dimecres 6 d’octubre a les 18.30h a la Sala d’Actes de la Secretaria de Joventut a Barcelona (C/ Calàbria 147). S’entregarà l’estudi / publicació a tots els assistents i l’acte acabarà amb un petit refrigeri.

L’aforament és limitat i es prega la confirmació de la vostra assistència abans del 4 d’octubre a través d’un correu electrònic a: