Notícies i recursos

L’adolescència al XV Fòrum d’Estudis sobre la Joventut

Entre avui i demà dissabte 14 de desembre es celebra a Lleida el quinzè Fòrum que planteja l’objectiu d’aprofundir l’etapa anterior i més estretament lligada a la joventut, l’adolescència. Seguiu-lo a través de l’etiqueta #XVforumlleida

 

Com intervenim amb les/els adolescents? O el debat històric entre les ciències naturals i socials respecte el concepte, la trajectòria, l’etapa del cicle vital… passant per diferents àmbits de relació de les persones d’aquesta franja d’edat o de la vida, seran els temes a tractar del XV Fòrum d’Estudis sobre la Joventut, a més de debatre els avenços contemporanis en els estudis sobre l’adolescència, des d’una perspectiva interdisciplinària, recuperant el vell dilema entre la naturalesa i la cultura com a factors explicatius del comportament dels adolescents.

 

La Direcció General de Joventut organitza el XV Fòrum d’Estudis sobre la Joventut amb el suport de la Diputació de Lleida i la col·laboració del Màster Interuniversitàri Joventut i Societat i les universitats catalanes.

 

Us recomanem l’assistència, l’inscripció és gratuïta i es realitzarà a diferents espais de la Universitat de Lleida durant tota la jornada de divendres 14 i el matí de dissabte 16 de desembre.

 

Programa complert

Inscripcions