Notícies i recursos

L’AcPpJ s’apunta a Ciutat Beta

Ciutat Beta és una nova experiència formativa i d’aprenentatge sorgida des del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya en col·laboració amb Trànsit Projectes i el suport del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

 

Ciutat Beta és un projecte innovador que posa en joc processos i noves eines per a l’acció social. Un espai d’exploració i investigació, que des d’una perspectiva interdisciplinària es generaran i posaran a prova solucions creatives a necessitats de territoris concrets. S’inicia aquest proper mes d’octubre a partir de tres workshops al CCCB (10/10, 13/11 i 18/12) amb l’objectiu comú de generar accions o prototips per a posar-los a prova en tres territoris concrets (Barris de la Mina i el Raval de Barcelona i Girona) i avaluar-ne la seva projecció, el seu èxit.

 

Des de l’AcPpJ recomanem aquesta experiència a totes i tots els professionals de les polítiques de joventut, i si sou sòcies o socis rebreu un descompte en la inscripció/inscripcions com a membres d’entitats que els hi agrada el projecte.

 

Inscripcions

Altres entitats que els hi agrada Ciutat Beta

 

Més informació del projecte a ciutatbeta.org