Notícies i recursos

L’AcPpJ present al debat a la totalitat del Projecte de Llei de Polítiques de Joventut

El dimecres passat 28 d’abril el Projecte de Llei de Polítiques de Joventut va superar el debat a la totalitat al Parlament ja que no es va presentar cap esmena

 

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) no es va voler perdre un altre pas històric per a l’aprovació final de la Llei. El text que regularà l’única competència exclusiva pendent de desplegament des de la recuperació de la Generalitat.

La Llei, que tindrà com a eixos centrals l’emancipació i la participació juvenil, establirà que els poders públics han de fer polítiques específiques per a joves.

Desprès d’aprovar-se el passat 9 de març el Projecte de Llei de Polítiques de Joventut de Catalunya, ara, un cop admesa la Llei de forma general aquest passat dimecres per part de tots els grups parlamentaris, el debat es traslladarà a la comissió legislativa de Benestar i Immigració del Parlament, on compareixeran les organitzacions i grups socials i es debatran les esmenes parcials a l’articulat.

L’AcPpJ, com a entitat única a Catalunya en defensa dels Professionals de les Polítiques de Joventut, ha estat convidada a comparèixer al Parlament per exposar la seva postura, crítica i puntualitzacions sobre el text de la Llei.

 

 

Més informació sobre la Llei

Per seguir els processos de la Llei al Parlament

 

Informació relacionada AcPpJ:

Primer pas cap a la Llei de les Polítiques de Joventut