Notícies i recursos

L’AcPpJ ja és entitat membre observadora del Consell de la Joventut de Barcelona

Després de l’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’AcPpJ del 2012, es va decidir iniciar les gestions corresponents per formar part del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) com a entitat membre observadora. Un tràmit endarrerit que es va recordar i acordar executar-lo a l’última AGO de l’entitat.

 

Després de realitzar els corresponents tràmits, el Secretariat del CJB ha valorat positivament la nostra entrada, i des d’aquest primer trimestre de l’any, l’AcPpJ ja és una nova entitat membre observadora del CJB .

 

Els nous Estatuts del CJB preveuran una nova categoria d’entitats membres, les col·laboradores, una denominació i característiques que segurament seran més apropiades per la relació que es vol dur a terme amb el consell de la joventut de la capital catalana.

 

Aquest acord suposa segellar la relació ja existent entre les dues entitats, arrel de diverses activitats i accions dutes a terme. Consolida els vincles amb les i els joves associats de la ciutat de Barcelona i suma un altre acord amb l’associacionisme juvenil, després del ja existent amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

 

L’AGO del 2012: L’Assemblea més nombrosa i unitària de la història de l’AcPpJ

 

El CJB marca el tret de sortida d’un any dedicat a l’Enfortiment del Moviment Associatiu Juvenil

Recull de piulades de les últimes Assembles del CJB

 

www.cjb.cat

www.cjb.cat/entitatscjb