Notícies i recursos

L’AcPpJ impulsa un grup professional sobre el treball emocional en joves


Les emocions formen part de la vida de les persones i dels grups i, des de fa ja alguns anys, s’està demostrant la seva capital importància per cultivar una vida amb plenitud i benestar.
 
La joventut és una etapa de la vida en la que aquesta dimensió de la persona agafa una especial importància afectant directament al creixement del i la jove, tant a un nivell psicològic, fisiològic i social.
Posar l’atenció en com s’està treballant el cultiu del món emocional entre les i els joves és un pas endavant per posar l’atenció en l’acompanyament d’aquests i aquestes en el seu procés de maduració i garantir que aquest procés sigui el més sa, ja no només pels i les pròpies joves, sinó també pel conjunt de la societat.
Per aquest motiu, des de l’AcPpJ volem impulsar un grup de treball que posi la mirada en aquesta dimensió dels i les joves, per millorar la nostra feina com a professionals de la joventut i obrir l’horitzó de treball.
La primera reunió serà el dijous 22 de juny a les 10 del matí a la nostra seu. Vols participar? t’esperem! O ens connectem! Si no pots venir, habilitarem la connexió amb tu per Skype.
Fes-nos saber si estàs interessada o interessat en el grup enviant un correu electrònic a o trucant dins dels nostres horaris d’atenció.