Notícies i recursos

L'AcPpJ es reuneix amb el Col·legi Politòlegs i Sociòlegs

El dimarts 16 d’octubre en Pep Montes, President de l’AcPpJ, es reuní amb el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (COLPIS) . Aquesta trobada s’emmarca en el procés que duu a terme l’entitat per difondre la seva existència i la realitat dels professionals de les polítiques de joventut, i que té com a objectiu  l’establiment de ponts de col·laboració i treball amb entitats i institucions properes.

En aquest sentit, els llicenciats en ciències polítiques i sociologia és un col·lectiu que cada vegada més forma part del conjunt de professionals que es dediquen a les polítiques de  joventut, essent-ne partícips directes (tècnics de joventut, dinamitzadors…) o indirectes (consultors, investigadors, formadors…). Aquestes circumstàncies han afavorit l’entesa entre les dues entitats que a partir d’ara iniciaran un procés de col·laboració que es preveu molt fructífer.

Un dels principals aspectes tractats ha estat la col·laboració de les entitats en l’àmbit formatiu. Així, l’AcPpJ ha ofert la possibilitat de col·laborar al COLPIS en el Curs de Polítiques de Joventut pel que fa a les temàtiques i els professionals docents. A la vegada, els seus col·legiats en podran fruir amb un descompte respecte el preu total del curs. Per la seva part, el COLPIS ha ofert la possibilitat a l’AcPpJ de realitzar un curs de format breu sobre les polítiques de joventut, així com que els seus socis puguin també gaudir de descompte en els cursos que realitza el Col·legi. En breu concretarem els termes d’aquest acord i en tindreu coneixement.

Per altra banda, la tasca comuna de les dues entitats pel que respecte a la dignificació i reconeixement de les respectives professions, fa que les dues entitats puguin establir nous ponts de col·laboració de cara al futur.