Notícies i recursos

L'AcPpJ dóna suport als professionals en processos legals

D’acord amb els objectius de l’entitat de defensar als professionals de joventut i procurar les seves justes condicions laborals, el passat 24 de juliol la Junta Directiva , reunida amb caràcter d’urgència, va decidir donar suport a Rafael Cano, tècnic de La Llagosta i soci de l’AcPpJ, en el procediment legal que manté en front de l’Ajuntament de La Llagosta, per aconseguir que el seu lloc de treball passi del nivell C, al qual està adscrit en l’actualitat, a un nivell B, i que li siguin reconegudes les funcions de tècnic de joventut.

En el següent enllaç trobareu el posicionament de la Junta directiva , document entregat a Rafael Cano per a que en faci ús en el seu procediment legal.

Us animem a informar-nos d’aquelles situacions similars, pròpies o conegudes, per tal de continuar treballant per a la dignificació professional i laboral dels treballadors i treballadores en l’àmbit de la joventut. A la vegada, podeu consultar-nos qualsevol dubte que tingueu en aquests casos mitjançant la nostra assessoria social-laboral. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic