Notícies i recursos

L’AcPpJ cridem a mobilitzar-nos contra la sentència judicial i a favor d’una societat més justa i democràtica.

Des de l’Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut ens posicionem sempre a favor d’una societat el més democràtica i participativa possible i condemnem les sentències al judici del procés. Assegurem que tota judicialització dels fets produïts a partir del setembre de 2017 ataca als drets fonamentals de la societat catalana actual i ens sumem a la majoria del moviment associatiu de Catalunya exigint l’alliberament dels i les preses polítiques.
La nostra és una professió molt lligada a l’emancipació i a la participació de tota la societat en general i del jovent en particular. La nostra feina està intrínsecament lligada a la construcció d’una societat més justa i igualitària eradicant tota violència que ens oprimeix com a individus i com a societat. És per això que defensem tota lluita pacífica que vulgui acomplir aquests objectius i ens solidaritzem a totes aquelles persones i entitats represaliades per aquests motius.
Convoquem a tots els nostres socis i sòcies i a la població en general a les manifestacions que s’estan organitzant al llarg del nostre país i demanem una reacció multitudinària per lluitar contra aquesta sentència injusta i aquest judici farsa. Us comuniquem també que l’oficina tècnica romandrà tancada el divendres 18 en motiu de la vaga general. Cuidem al nostre jovent, cuidem-nos com a professionals.