Notícies i recursos

L’AcPpJ anima als i les professionals de joventut a la mobilització d’aquest 14 de juny

La cercavila “Per un país de tots, decidim escola catalana” recorrerà el centre de Barcelona a partir de les 18 h. Les persones que treballem amb i per a joves no hi podem faltar!

 

La plataforma Som Escola organitza aquest dissabte la gran mobilització de suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa davant la LOMQE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya. Un cercavila popular que recorrerà els carrers de Barcelona a partir de mitja tarda i que es preveu que sigui un èxit

 

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) dóna suport a Som Escola i anima als i les professionals de joventut a la mobilització d’aquest 14 de juny.

 

Som Escola neix amb l’objectiu de coordinar totes aquelles persones, entitats i institucions que es comprometen a actuar de manera activa en suport d’una escola catalana en llengua i en continguts, que no separi els infants i joves per la seva llengua d’origen i que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

 

Més informació de Som Escola i el 14 de juny