Notícies i recursos

L’AcPpJ amb FESTCAT

Ja es coneixen les dates de la nova edició de FESTCAT, les escoles d’estiu de cultura popular del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC). Per segon any consecutiu, l’AcPpJ hi dona suport

 

FESTCAT és una proposta d’activitats formatives centrades en el món de la festa tradicional en tota la seva diversitat, on es combinen i es comparteixen l’aprenentatge i la festa, en un marc de participació, d’intercanvi d’experiències i de convivència.

 

Enguany, FESTCAT ofereix uns continguts renovats que integren col•lectius artístics ben diversos del nostre país, des dels que atresoren llargues trajectòries fins als que fa poc que renoven els nostres escenaris. Totes les activitats es distribueixen territorialment per diversos indrets de Catalunya.

 

Us recordem que El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i l’Associació Catalana de Professionals de Les Polítiques de Joventut (AcPpJ) van arribar l’any passat, a un acord perquè les sòcies i els socis de l’AcPpJ gaudeixin d’un descompte a totes les Escoles d’Estiu de Cultura Popular FESTCAT. Un any més, si ets sòcia o soci de l’AcPpJ, tens l’avantatge de matricular-se amb un preu reduït:

 

– Preu anticipat per inscripcions abans del 18 de maig: 125 €

– Preu de la inscripció entre el 19 de maig i el 30 de juny: 135 €

– Sòcies i socis AcPpJ: 100€

 

Els cursos són oberts a qualsevol persona major d’edat.

Professionals de Joventut, movem-nos amb la cultura popular!

+ informació: