Notícies i recursos

L’AcPpJ amb FESTCAT, 15 anys aprenent de la Festa

Per quart any consecutiu l’AcPpJ dona suport a FESTCAT i com a contrapartida, les nostres sòcies i socis podran gaudir d’un descompte als cursos i tallers que es proposaran des d’Esterri d’Àneu (Dansàneu) i Llívia (Escola de la Festa).

 

L’edició d’enguany de les Escoles d’estiu de cultura popular (FESTCAT) organitzades pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), donaran el tret de sortida al Campus de Cultura Popular de Catalunya, un programa impulsat pel mateix Centre i que té per objectiu potenciar la difusió, els recursos i el treball en xarxa de tots els cursos que es fan a les altres escoles d’estiu de cultura popular d’arreu del territori durant els mesos d’estiu.

 

FESTCAT compleix aquest estiu 15 anys d’activitats formatives centrades en el món de la festa tradicional en tota la seva diversitat, on es combinen i es comparteixen l’aprenentatge i la festa, en un marc de participació, d’intercanvi d’experiències i de convivència.

 

Els cursos que ofereix FESTCAT estan oberts a qualsevol persona major d’edat i el període d’inscripcions engega el dimarts 22 de maig i acaba el dissabte 30 de juny. Un any més, si ets sòcia o soci de l’AcPpJ, tens l’avantatge de matricular-se amb un preu reduït fins el 13 de juny a qualsevol dels cursos per 110 €. I a partir de l’14 de juny, el preu per tothom i a totes les activitats serà de 150 €.

 

Informa’t dels cursos, tallers i més a Escoles Festcat 2012.