Notícies i recursos

L’AcPpJ al Parlament de Catalunya

Des de la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya s’ha sol·licitat a comparèixer l’AcPpJ el proper 9 de desembre per explicar l’actual situació dels professionals de l’àmbit de les polítiques de joventut.

 

El passat 4 de desembre rebíem la carta de la Sra. Núria de Gispert, Presidenta del Parlament de Catalunya, que en nom de la Presidenta de la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya (CPJ), citava a Mario Granados (Tresorer de l’AcPpJ i nomenat per la junta com a representant a la CPJ) a comparèixer el proper dimarts 9 de desembre a les 16:00h al Parlament de Catalunya.

 

Aquesta compareixença la podreu seguir per streaming al Canal Parlament, a on l’AcPpJ té l’objectiu de fer una radiografia actualitzada dels professionals en l’àmbit de la joventut, els seus perfils, reconeguts i no, la contractació, alhora que fer un repàs a la normativa i lleis actuals sobre polítiques de joventut i la seva relació amb els municipis.

 

Gràcies a diversos grups parlamentaris s’ha acordat que a partir d’aquest any es sol·licitarà periòdicament la compareixença de l’AcPpJ, com a entitat que representa i acull les i els professionals que treballen en l’àmbit de la joventut, perquè expliqui, descrigui o exposi la situació d’aquelles qüestions que afecten al col·lectiu. L’AcPpJ te la intenció de seguir vinculada a la CPJ amb la voluntat d’incidir en el procés legislatiu sobre les polítiques de joventut.

 

Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya

Canal Parlament 9/12 a les 16:00h