Notícies i recursos

L’AcPpJ a la VII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

El proper dimecres 6 de març l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) participa a la setena edició d’aquesta Jornada organitzada pel Servei Comarcal de Joventut del CC del Baix Llobregat.

 

 

El tema de fons d’enguany és la solidaritat i la intervenció juvenil o com projectes joves treballen, es relacionen, o actuen de manera cooperativa, de respecte a l’altre o de quina forma el voluntariat aporta un conjunt de valors als joves, més necessaris que mai a dia d’avui.

 

Després de la presentació institucional, el president de l’Associació Justícia i Pau de Barcelona Arcadi Oliveres realitzarà la conferència inaugural amb la responsabilitat social i actual en el món com anàlisi i concepte que encetarà una jornada dedicada a prendre nota de diferents propostes i experiències joves, amb joves o per als joves, que tenen com a denominador comú les intencions que esmentàvem en l’anterior punt: la solidaritat, cooperació i voluntariat.

 

La sessió de l’AcPpJ s’iniciarà a les 13h i repassarà aquests mateixos conceptes i maneres de fer, tan vàlids actualment també pels professionals que treballen amb i per als joves, fent una radiografia actual de la situació per concloure, en la necessitat d’aquests elements per les polítiques de joventut del futur.

 

Més informació: programa, inscripcions, ubicació de la VII Jornada…

Servei Comarcal del Baix Llobregat

 

La VII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat es celebrarà el proper dimecres 6 de març de 9 a 14h a la Federació Obrera de Molins de Rei (c/ Jacint Verdaguer, 48), amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut.