Notícies i recursos

L’AcPpJ a la Trobada d’Informació Juvenil 2009

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut va estar present a la Trobada de Vilanova i la Geltrú aquest passat dimecres 29 de maig amb un espai propi.

 

 

La Trobada d’Informació Juvenil 2009 va tenir una notable participació amb més de 160 Informadores i Informadors Juvenils vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra i les Illes Balears i el programa del dia va transcórrer amb tranquil·litat.

                                      

                                        

 

El Secretari de Joventut Eugeni Villalbí juntament amb el Segon Tinent d’Alcalde Josep Tomàs Àlvaro (foto esquerra) van ser els encarregats d’obrir la jornada, seguidament els tècnics de la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil (XCSIJ), Laura Moreras i Juanjo Sánchez  (foto dreta) que van presentar el programa del dia, els resultats de l’Estudi de situació dels SIJ de la XCSIJ i els membres de la Comissió Tècnica Assessora, la qual l’AcPpJ hi forma part.

 

                                         

 

A destacar la feina feta dins els grups de treball que es van organitzar per a treballar la millora de la Xarxa i també la conferència a càrrec de Jordi Font, responsable estratègia d’Informa-TIC sobre les noves oportunitats d’informació que ofereix la web 2.0 per als joves i els mateixos SIJ.

 

                                        

 

L’AcPpJ tenia reservat un lloc dins el hall del centre Neàpolis, l’espai de la Tecnologia i les Idees de Vilanova i la Geltrú on es celebrava la Trobada. Des d’allí es va informar, assessorar i repartir material divulgatiu de l’associació a totes i tots els participants de la Trobada.

 

Bloc de la Trobada