Notícies i recursos

La Secretaria de Joventut presenta l'estudi "Transitant per les fronteres del gènere"

La Secretaria de Joventut, a través d’aquesta nova publicació, ens apropa a la realitat del col·lectiu gai, lesbià, transsexual i bisexual (GLTB) en l’etapa de la joventut.

"Transitant per les fronteres del gènere. Estratègies, trajectòries i aportacions de joves trans, lesbianes i gais" es un estudi de Gerard Coll-Planas, Gemma Bustamante i Miquel Missé.

L’estudi s’ha realitzat a partir d’entrevistes en profunditat i grups de discussió a joves gais, lesbianes i trans. També s’ha tingut en compte el fet de la territorialitat per tal de copsar diferents experiències en funció del tipus d’entorn on viu.

 

Aquesta recerca té com a objectiu conèixer les estratègies que desenvolupa la gent jove GLTB en el procés de definició de la seva sexualitat, com construeix la seva identitat de gènere i sexualitat, com la revela al seu entorn i com reacciona davant de l’homofòbia i la transfòbia.

 

Les i els professionals de joventut queden convidats a la presentació el pròxim dimecres 10 de juny a les 18.30h a la Sala d’Actes de la Secretaria de Joventut al Carrer Calàbria, 147 de Barcelona