Notícies i recursos

La quarta trobada de professionals de joventut aporta llum al futur de l’AcPpJ

Una desena de professionals de joventut es van reunir aquest dimecres 10 de juliol a l’Espai Jove Boca Nord de Barcelona per parlar, discutir, opinar i aportar idees i perspectives pel futur de l’entitat.

 

 

 

Encara que aquesta quarta trobada era oberta a totes i tots els professionals (com les altres tres anteriors), finalment varen ser 10 professionals sòcies i socis que es van apuntar a la cita. Una reunió que va durar més de 3 hores i mitja i en la que es va recollir un munt de suggerències.

 

Es va posar sobre la taula l’estat actual de l’entitat, de sobretot, difícil situació econòmica, i entre els presents, va sorgir la qüestió sobre els objectius actuals de l’entitat, la seva base social, les perspectives, projectes i la defensa del col·lectiu.

 

 

Estem realitzant un resum acurat d’aquesta quarta trobada per a que sigui un document que serveixi per la convocatòria d’assemblea extraordinària d’octubre o novembre, acordada a la última Assemblea General, que tractarà sobre aquest tema en concret i a on s’haurà de decidir el futur de l’entitat. Després de l’estiu informarem de la convocatòria, però abans, enumerem alguns dels apunts crucials que es van esmentar i discutir aquest passat dimecres:

 

  • La base social és la clau: el número d’associats ha de créixer si pretenem una solidesa major en la defensa i veu que representa l’AcPpJ per les i els professionals de les polítiques de joventut, a més d’obtindre una seguretat i independència econòmica.
  • Cal ser més forts i intel·ligents en la defensa del col·lectiu i les polítiques de joventut. Cercar fórmules alternatives, entrar al Parlament, potenciar les bones pràctiques en l’àmbit de la joventut.
  • Cal una reestructuració en l’organització tècnica i directiva de l’AcPpJ: no només per motius econòmics, si no també, estratègics.    
  • El projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, eina de present i futur amb un gran potencial per la professionalització, la defensa del col·lectiu, l’entitat, les polítiques de joventut…
  • Es valora positivament el treball en comunicació dut a terme per l’entitat, qualitat a mantindre.   

 

 

 

Aquests i altres apunts més, ampliats en les properes setmanes…

 

El futur de l’AcPpJ a debat, a la quarta trobada de professionals de les polítiques de joventut

Com va anar la última Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ