Notícies i recursos

La oferta formativa en Polítiques de Joventut d’aquesta temporada 2010/2011

Des de la Secretaria de Joventut i del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat ens arriba la major oferta formativa en Polítiques de Joventut i/o Sociologia de la Joventut. L’AcPpJ recolza i participa en les diferents propostes. Aquí teniu un breu resum d’aquestes formacions

 

Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Avui 17 de setembre és l’últim dia per a poder fer la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) i formalitzar la matrícula el 23 de setembre. L’inici d’aquesta tercera edició del MIJS és el divendres 1 d’octubre. Incloem l’enllaç a la pàgina web on pots trobar tota la informació sobre aquesta proposta formativa especialitzada: calendari de sessions, matèries, preu, etc.

Més informació

 

Segona edició dels cursos formatius en polítiques de joventut

La Secretaria de Joventut acaba d’editar el segon catàleg de formació en polítiques de joventut per a l’any 2010 on s’inclou la informació de la primera edició del Curs de Formació Bàsica en Polítiques de Joventut. El document recull les accions formatives en matèria de joventut previstes durant el període de setembre a desembre d’enguany amb l’objectiu de proporcionar eines al personal tècnic i als càrrecs electes que hauran de dissenyar i impulsar les polítiques per a joves.

Més informació

 

Formació Bàsica en Polítiques de Joventut 2010-2011

La Secretaria de Joventut, juntament amb l’AcPpJ i amb la col•laboració un any més de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya aposten per una formació bàsica àmplia i completa amb la finalitat de disposar de persones professionals preparades per afrontar els nous reptes de les polítiques de joventut. Aquestes polítiques han de permetre donar resposta a les necessitats socials de la joventut i esdevenir instruments de transformació social.

Més informació