Notícies i recursos

La Llei de Polítiques de Joventut en el Projecte de llei de simplificació i millora de la regulació

El passat divendres 22 de juliol l’AcPpJ es va entrevistar amb el Sr. Rafael López, Vicepresident de la Comissió de Polítiques de Joventut al Parlament de Catalunya i ens va explicar els processos que a partir d’ara el Projecte de Llei emprendrà.

 

 

Desprès de que el Projecte de Llei Òmnibus hagi quedat dividit en tres parts, la Llei de Polítiques de Joventut ara es troba al Projecte de Llei de simplificació i millora de la regulació. Amb diferent articulat però (Capítol 5, entre els articles 138 i 144), la Llei de Polítiques de Joventut continua amb el mateix redactat modificat i proposat a l’avantprojecte de Llei Òmnibus del passat 26 de maig.

 

El divendres 22 de juliol al Parlament de Catalunya, el Sr. Rafael López va atendre als dubtes i preguntes de l’AcPpJ respecte els processos parlamentaris que a partir d’ara el projecte de Llei de simplificació i millora de la regulació tindrà fins arribar a la seva aprovació final.

 

Rafael López ens va informar sobre la presentació de compareixences d’entitats com la nostra, expertes en temes que es relacionen en aquest projecte de Llei, com la Llei de Polítiques de Joventut. Desprès de que aquest dimecres passat es fes pública la pròrroga proposada per diferents grups parlamentaris alhora de presentar les compareixences, l’AcPpJ ha sol·licitat a aquests grups, la seva presència al Parlament en tan bon punt es celebrin les compareixences corresponents a debatre la modificació de la Llei de Polítiques de Joventut.

 

Continuarem informant del procés.

 

Per seguir els processos del Projecte de llei de simplificació i millora de la regulació

 

 

Pep Guasch (Tècnic de l’AcPpJ), Rafael López i Manuel Cortés (Tresorer de l’AcPpJ)

 

Al·legacions de l’AcPpJ respecte als canvis a la Llei de Polítiques de Joventut