Notícies i recursos

Jóvenes y espacio público. Del estigma a la indignación

Abans de que acabi l’any us volem recomanar aquest llibre realitzat, entre altres, per l’extens equip d’experts i docents del Màster Interuniversitari Joventut i Societat.

Desprès de no poder assistir a la seva presentació el passat 16 de desembre a Lleida en el marc del XIV Fòrum d’Estudis sobre la Joventut “Joves, mobilitzacions i moviments” , ens ha arribat a l’oficina un exemplar d’aquest excel·lent llibre ideat per la direcció i els membres docents i experts del Màster Interuniversitari Joventut i Societat i editat per Edicions Bellaterra.

Fins a 21 persones, entre elles docents, professionals i experts reconeguts com Manuel Delgado, Carles Feixa, Oriol Romaní o Vicenç Villatoro… participen en aquest llibre que tracta i analitza temes tan actuals com els espais virtuals o el moviment dels indignats que es va iniciar el 15 de maig d’aquest any que deixem. Del text de la solapa:

“Tots els col•lectius socials usen l’espai públic, doncs precisament per això és públic. Però no tots l’utilitzen en la mateixa intensitat i de la mateixa manera. En aquest sentit, segurament el dels joves és un dels col•lectius que més utilitzen l’espai públic i que ho fan de manera més variada. Aquest llibre tracta d’aquests usos diversos, així com de la significació especial que l’espai públic té per a la joventut.”

El podeu adquirir a qualsevol llibreria de la Central o on-line a Amazon . Un bon regal per aquests Reis.