Notícies i recursos

Jornades de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut: un març imperdible!

A Barcelona el 17, a Reus el 19, a Mollerussa el 23, a Vic el 25 i a Palafrugell el 31. #bpjoventut2015

Cinc jornades distribuïdes arreu de Catalunya en les que es presentaran fins a 15 projectes de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, a més de debatre sobre aspectes clau i analitzar diverses àrees que tractem i ens relacionem en el nostre dia a dia: creativitat, participació, gestió, apoderament, vincle, motivació, oci, transversalitat…

Un dels objectius més importants de la plataforma és el de crear una xarxa col·laborativa entre professionals. Per aquest motiu, organitzem aquestes jornades amb la intenció de crear espais de relació i intercanvi d’experiències entre diferents professionals i poder discutir, conjuntament, sobre aquells temes que ens preocupen i creiem d’interès per al sector.

Aquest març us en proposem cinc en horari de matí o tarda, de tres hores, on es presentaran tres projectes a cadascuna, emmarcades dins temàtiques, conceptes o metodologies que es comparteixen. A més, la distància no es una excusa, ja que posem a l’abast vostre un servei de bus des de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, d’anada i tornada a les jornades.

 

Tota la informació de les jornades + inscripcions

www.joventut.info/bonespractiques

 

Amb el suport de la Direcció General de Joventut i l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració especial del Màster Interuniversitari Joventut i Societat.