Notícies i recursos

Inscripcions obertes a la segona edició de CiutatBeta

I per segon any, l’AcPpJ també col·labora amb l’experiència. Les sòcies i socis tenen la inscripció a un preu molt reduït. Inscripcions prorrogades fins el 16 d’octubre!!

CiutatBeta 2013 obra inscripcions fins el 16 d’octubre. I el 18, comença la segona edició amb diversos canvis. Enguany es posarà el focus al barri de Sant Antoni de Barcelona i es treballarà amb el concepte de la sostenibilitat. Per un costat, l’entitat Xarx@ntoni farà de connectora amb el territori, i per l’altre, membres de l’editorial d’arquitectura dpr-barcelona, els facilitadors, i que intervindran com a experts en la sostenibilitat.

 

Us recordem que CiutatBeta és una plataforma de treball i anàlisi que posa en joc processos i eines innovadores per a l’acció social. Un espai on explorar l’ADN de la ciutat en què vivim i, a través d’una perspectiva interdisciplinària, dissenyar prototips i solucions creatives a necessitats de territoris/barris concrets i/o noves problemàtiques socials.

 

L’altre component que fa possible CiutatBeta són els/les participants. Des de l’AcPpJ recomanem aquesta experiència formativa i innovadora a tot tipus de professionals de les polítiques de joventut (més si sou socis/sòcies, amb un preu reduït de 15€), ideal pel treball comunitari i dinamitzador en joves, per exemple.

 

La plataforma de treball i anàlisi CiutatBeta s’estructura i es resol a través de tres àrees: Web, espais de treball i accions, que aquest 2013 es desenvoluparan a través de cinc activitats: prospecció al territori, workshop, planificació (treball 2.0 i seguiment presencial), prototip i avaluació. Del 18/10/13 al 23/01/14.

 

Tota la informació i inscripcions fins el 16 d’octubre a ciutatbeta.org

Presentació en línia de CiutatBeta 2013

 

CiutatBeta 2013 és una idea del Col∙legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), amb el suport tècnic de Trànsit Projectes S.L, la col∙laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. I amb la col∙laboració de les entitats professionals: l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC), l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC).