Notícies i recursos

II Jornades Barcelonès Jove en Xarxa: Web 2.0, joves i serveis de joventut

El Consell Comarcal del Barcelonès organitza el proper 29 d’abril unes jornades que profunditzaran sobre l’ús de les noves TIC als serveis i equipaments de joventut.

 

 

 

L’Auditori de la Biblioteca Central Tecla Sala d’Hospitalet es convertirà el proper divendres 29 d’abril en un punt de referència per a professionals de les polítiques de joventut que vulguin profunditzar sobre l’ús i perspectives que ofereixen les noves TIC en relació a la informació i comunicació dels serveis i equipaments juvenils i els seus usuaris, els joves.

L’AcPpJ i l’experiència adquirida de l’entitat dins de la 2.0 durant aquests darrers anys, han estat motiu per a que ens convidessin a participar a la taula rodona d’experiències que serviran per tancar les II Jornades Barcelonès Jove.

Amb l’objectiu de donar eines per a que els professionals de les polítiques de joventut puguin obrir nous canals de comunicació, les jornades també vol servir com a punt de trobada entre personal tècnic, educadors, orientadors, entitats i/o empreses de serveis en relació amb els ajuntaments de la comarca del Barcelonès.

Glòria Herance, Consellera de Joventut Comarcal del Barcelonès i Toni Reig, Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, seran els responsables d’encetar aquestes jornades.

 

Més informació II Jornades Barcelonès Jove

Programa i inscripcions