Notícies i recursos

II Jornada “El procés d’acompanyament amb adolescents en medi obert” Joves, comunitat i crisi

El proper 16 de maig a Tarragona es repeteix la proposta que l’any passat va iniciar Badia del Vallès i que va esdevenir un notable èxit de participació i acollida entre els professionals del sector.

 

Al maig de 2012 l’equip de l’Ajuntament de Badia del Vallès va impulsar i desenvolupar la I Jornada i que va reunir a 160 participats i uns resultats que van evidenciar l’interès que aquesta temàtica suscita entre professionals, estudiants i polítics de l’àmbit social.

 

És per això que enguany es proposa una nova jornada que es durà a terme el proper 16 de maig, entre les 9h i les 18h, a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

 

Una ponència, una taula política i diferents experiències i tallers, ens posaran al dia de com la ciutadania i la comunitat està donant o pot donar respostes als nous reptes i necessitats generades per la crisi i que afecten infants, adolescents i joves, ja que en aquesta segona edició es posa l’èmfasi en tres elements: els joves, la comunitat i la crisi actual.

 

Aquesta II Jornada l’organitzen l’Ajuntament de Badia del Vallès, l’Ajuntament de Tarragona, la Càtedra d’Inclusió Social de la URV i la Fundació Casal l’Amic.

 

Inscripcions

Programa de la Jornada

Més informació de la Jornada