Notícies i recursos

Formació interessant per a professionals de joventut. Repàs a l’estiu i a la temporada 2012/2013

Màster Interuniversitari Joventut i Societat, Postgrau d’Animació Sociocultural i Desenvolupament Comunitari, els Cursos d’Estiu de la Xarxa Vives d’Universitats…entre altres.

 

Abans de que el Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS) s’inicii el 5 d’octubre d’enguany, hi ha una extensa oferta formativa que cal tenir en compte.

 

Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS)

El proper divendres 29 de juny acaba el primer termini de preinscripció al MIJS. Projecte formatiu que creix des la primera edició (2008-2009), on ha ampliat el nombre d’universitats implicades i que persegueix l’objectiu de consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. En cas que quedin places vacants s’obrirà un nou període de preinscripció que s’iniciarà a partir del dia 18 de juliol i fins el 14 de setembre.

Més informació i preinscripcions

 

Postgrau d’Animació Sociocultural i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes

L’objectiu del postgrau que es realitza a la Universitat Pompeu Fabra (IDEC-UPF) és el d’aprofundir en les modernes tècniques d’intervenció social al voltant de la cultura, sense deixar de banda el coneixement de les eines d’interpretació de les noves problemàtiques socials. El curs s’adreça a titulats, professionals, treballadors, col·laboradors o voluntaris de l’àmbit sociocultural i comunitari que vulguin actualitzar o completar la seva formació o professionalitzar-se o capacitar-se per treballar-hi a nivells de més responsabilitat. El proper 3 de juliol tindrà lloc una sessió informativa sobre el postgrau a la seu de l’IDEC-UPF ( C/Balmes, 132, de Barcelona).

Més informació i matrícula

 

Guia de cursos d’estiu de l’any 2012 de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU)

Aquesta guia és la clau alhora d’informar-vos sobre els 671 cursos que proposen les 21 Universitats dels territoris de parla catalana, les que formen part de la Xarxa Vives d’Universitats. S’organitzen en 78 localitats diferents i en els quals està previst que participen al voltant de 25.000 persones.

Guia de Cursos d’Estiu 2012

 

Escoles d’estiu de cultura popular (FESTCAT)

Per quart any consecutiu l’AcPpJ dona suport a FESTCAT i com a contrapartida, les nostres sòcies i socis podran gaudir d’un descompte als cursos i tallers que es proposaran durant el mes de juliol des d’Esterri d’Àneu (Dansàneu) i Llívia (Escola de la Festa).

Més informació

 

Altres cursos i sessions informatives:

 

Formació en el lleure educatiu a l’Escola de l’Esplai de la Fundació Pere Tarrés

Aquest juliol, inscripcions obertes, diferents llocs

Més informació

Segon cicle formatiu en Responsabilitat Social de les Organitzacions (RSO)

A partir del 03/07. Barcelona, Lleida, Tarragona/Reus, Girona. Federació Catalana del Voluntariat Social.

Més informació

Sessió informativa del programa Joves professionals de les Nacions Unides

10/07. Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. S’exposaran les possibilitats d’endegar una carrera professional en aquest organisme.

Més informació

Seminari. La prevenció de les violències que afecten a les persones joves: bullying

Inscripcions fins el 13/07. Del 17/07 al 19/07 a la Direcció General de Joventut (BCN)

Més informació i inscripcions

Formació per a educadors/es sobre trastorns de la conducta alimentària, Fundació IMA

Diferents dates, Barcelona 2012

Més informació

Oferta Formativa de l’Associació TISOC

Diferents cursos, tallers… Juny-Juliol 2012

Més informació