Notícies i recursos

Festcat i l'AcPpJ

Si ets sòcia o soci de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), gaudeix del descompte a totes les Escoles d’Estiu de Cultura Popular FESTCAT.

Encara tens temps d’inscriure’t fins el pròxim dimarts 30 de juny!

FESTCAT és una proposta d’activitats formatives centrades en el món de la festa tradicional en tota la seva diversitat, on es combinen i es comparteixen l’aprenentatge i la festa, en un marc de participació, d’intercanvi d’experiències i de convivència.

Les activitats de la FESTCAT es distribueixen territorialment per diversos indrets de Catalunya i ofereixen un ventall molt ampli i variat de propostes: cursos de diferents temàtiques i nivells, tallers de continguts molt diversos, tertúlies i tota mena d’actes extraordinaris destinats a complementar  les activitats formatives.

 

Us recordem que El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i l’Associació Catalana de Professionals de Les Polítiques de Joventut han arribat a un acord perquè les sòcies i els socis de l’AcPpJ gaudeixin aquest estiu d’un descompte a totes les Escoles d’Estiu de Cultura Popular FESTCAT.

 

Preu de la matrícula a totes les escoles: 115 €

Sòcies i socis AcPpJ: 100€

Període de matriculació fins al 30 de juny

Els Cursos són oberts a qualsevol persona major d’edat.

 

+ informació:

 

www.festcat09.cat