Notícies i recursos

Èxit rotund dels Cursos Les Polítiques de Joventut Avui a Lleida i Tarragona

Un total de 79 inscrits/es, són la prova evident de la gran rebuda i acceptació per part de professionals, estudiants, membres d’entitats juvenils i altres interessats de les terres de Lleida i el camp de Tarragona.

 

 

 

 

 

El passat dilluns 28 i el dijous 31 de març van iniciar-se les edicions a Lleida i a Tarragona respectivament, dels Cursos Les Polítiques de Joventut Avui . Amb el suport de la Direcció General de Joventut, la col·laboració del Consell Nacional de la Joventut i els Ajuntaments de Lleida i Tarragona, els cursos que organitza l’AcPpJ han donat un pas endavant amb aquestes dues noves edicions.

 

A Lleida i Tarragona el Curs ha modificat la seva finalitat original i els seus continguts per ajustar-se a les característiques de cada territori. Un exercici necessari i un format més especial que conserva l’esperit de continuar sent una formació que introdueixi al món de les polítiques de joventut.

 

Així doncs s’han obert les inscripcions a professionals de les polítiques de joventut novells, estudiants o altres persones interessades sense oblidar les/els membres de les entitats juvenils dels territoris de Lleida i Tarragona.

 

 

                                                    

Pep Montes en un moment de la segona sessió del Curs de Lleida (31/03)

 

 

Oriol Romaní inaugurant el Curs de Tarragona (31/03)

 

Cal destacar les sessions inèdites en les quals es presentaran exemples d’experiències relacionades en polítiques de joventut i serveis a les i els joves dirigides per institucions o departaments del territori. A Lleida, el proper dijous 7 d’abril tindrem el Consell Comarcal del Segrià, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, el Consell Comarcal de les Garrigues i l’Ajuntament de Tàrrega. I a Tarragona, el proper 11 d’abril: el servei municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus , la Zona Trac i els serveis de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

Per més informació sobre els Cursos